Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.9.2007 CACIB Tulln - Rakousko

2. 10. 2007

Nedělní Tulln nás přivítal krásným slunečným dnem.Výstava se konala na rozsáhlém výstavišti s kruhy v halách.Pro bernardýny byl kruh č.10 s modrým kobercem na celé ploše umístěn v hale č.6. Celkem se zůčastnilo 24 bernardýnů, z toho 13 krátkosrstých a 11 dlouhosrstých. Všichni jedinci byli důkladně posouzeni rozhodčím z Itálie specialistou na toto plemeno Dr. Giovannim Morsianim.Rozhodčí si každého psa nechal předvést v kroku, klusu a výstavním postoji, velký důraz kladl na tvar hlavy typickou pro bernardýna.Celkový čas posuzování 24 bernardýnů trval od 10 do 14 hodin.Všichni posouzení si odnesli z kruhu upomínkovou plaketu od rakouského klubu bernardýnů, krátkosrstý a dlouhosrstý vítěz plemene (BOB) krásný pohár a nakonec rozhodčí z obou BOBů vybral vítěze,kterým byl dlouhosrstý pes a předal mů velký pohár.Posudek, který byl patřičně dlouhý, si každý mohl odnést až po ohodnocení všech psů a vyhlášení vítěze.
Odjížděli jsme v pozdních odpoledních hodinách plný nových dojmů, spokojeni s výsledky našich psů a stráveným pěkným dnem v příjemné atmosféře celé výstavy.

Výsledek našich psů:
Eliška - Výborná 1, CACA
Harley - Výborný 1, CACA
Musím dodat, že Harley byl vždy hlášen do třídy mladých a poprvé na této výstavě jsme zvolili nahlášení do mezitřídy ve věku 16 měsíců.

Obrazek
Harley

Obrazek
Eliška

Obrazek
Ceny od rakouského klubu



 

Náhledy fotografií ze složky CACIB Tulln 2007